نویسندگان: فریدون شمس، علی راضی
محل انتشار: چهارمين كنفرانس بين‌المللي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات
سال انتشار: 1386

چکیده:

سازمان‌های مختلف به ویژه سازمان‌های متلاطم و پر تغییر برای اجرای فرایند معماری سازمانی دچار مشکلاتی هستند. فرایند معماری سازمانی بسیار کند و فرسایشی است و در نتیجه موجب شکست پروژه‌ها می‌شود. هنگامی که در مساله‌ای آشفتگی و تلاطم وجود داشته باشد چابکی یکی ازکلیدهای حل مساله است. چابکی به توانایی پاسخگویی به تغییرات محیط گسترده و متلاطم کسب و کار گفته می‌شود. متدولوژی‌ها و چارچوب‌های چابک تطبیق‌پذیر هستند. معماری سازمانی چابک به عنوان یک راه‌حل مناسب برای سازمان‌های متلاطم و پر تغییر است که از افراد و روش‌های چابک استفاده می‌کند. استفاده ازچارچوب‌های چابک یا بومی کردن چارچوب‌های رایج مثل چارچوب زکمن با اصول معماری سازمانی چابک یکی از این روش‌ها است.

پایان نامه های کارشناسی ارشد
رساله های دکترا

زمینه های تحقیقاتی

• Default